Databáze Nová firma (bdkv-atz9-7duw-cw0d) chyba v náhledu na fakturu

S panem Jačkem jsme pořizovali první přijatou fakturu v sekci Doklady a v naší databázi po uložení a uzavření je v hledáčku vpravo ikona “nějaké zvukové křivky” a ne tlačítko X.
Pan Jačko říkal, že to je chyba nové testovací databáze a že to opravíte.
Děkuji
Jiří Martinák

Jo dělá to to samý co včera u EVITAXU a v ISDOC

@sebik můžeš mu to opravit a do názvu databáze pro emaily dát třeba martinak

Už by to mělo fungovat.

@kareljacko : tohle to dělá, když se zapnou nové Osoby v nastavení (s tím “NEPOUŽÍVAT” :slight_smile: ) a neaktivuje se to speciálním chodem. Musíš vždycky napsat…

OK ozvu se a ten název pro emaily můžeš spáchat ? na hodnotumartinak

Je to nastavené.

V té nové databázi pana @Jiří je ještě problém s s tím hledáčkem v dokladech (přijaté faktury)
databáze: https://martinak.shipard.app/app

Pokud by jsi ještě mohl opravit. Děkuji

Ano je to OK děkuji

Zdravím, kde přesně myslíte (s tím “NEPOUŽÍVAT” ?
Ještě nejsem zběhlý v programu a jestli mi poradíte, kde přesně v agendě? Tady to jste zřejmě nemyslel.

ZDRAVÍM @Jiří myslím, že @sebik mi i po telefonu sdělil že normální cesta je ve Vaší databázi tu volbu vypnout, něž bude opravena. Zkusil jsem se tam o to pokusit ale již nemám k tomu oprávnění. Zkuste tedy sám a dejte touto cestou v odpovědi vědět že zatím vše OK

@sebik zkoušel jsem v té databázi https://martinak.shipard.app/ a bohužel to tam je ještě i dnes v 06.03.2023 v 10:32 k tomu parametru Osob už nemám přístup abych novou funkci třeba vypnul

Ano, myslel jsem tohle.
Občas se připravují nějaké nové věci, které nejde jednoduše zapnout, ale musí se ještě na serveru pustit chod, který udělá úpravu v datech. Takže pokud to chce někdo testovat, musí požádat aby to někdo udělal.

Já jsem to na té databázi pustil, takže podle mne už by se ten problém neměl projevovat.

Mám obavu, že pan @Jiří má pod stejným názvem dvě databáze v té o které jsem psal dopoledne to ještě pořád nefunguje @sebik

Zkusil jsem nastavit a pořád to nefunguje. Tedy přesněji řečeno, když zapnu modul Nákup, tak ten křížek vidím-kurzor myši v pole hledat. Když se myší překliknu na konkrétní fakturu, tak křížek zmizí (a je tam takový znak “vlnící IIII” a zaúčtování na pravé straně se neukazuje. Jestli můžu něco udělat pro to, aby to fungovalo pane @sebik , tak klidně napište. Děkuji. Jirka M.

A ještě doplňuji, jak jsem nastavil.

Znovu to zapněte. Jak se to jednou “překonvertuje”, už by se to nemělo přepínat zpět.

Pokud to nebude stále fungovat, tak zkontrolujte na osobě odběratele, zda je tam v pořádku adresa typu Sídlo a zda je tam správně nastavená země:

Stejně tak zkontrolujte tzv. vlastní osobu, tj. to Naše firma s.r.o.

Jedná se o známý problém, brzo to bude dořešeno…

Zkoušel jsem nastavit, jak jste psal - nefunguje. Taktéž nad fakturami přijatými nejsou ikony (tlačítka)
Otevřít, Faktura, Kontace. (tlačítko Přidat tam je).

A ještě přikládám sken obrazovky.

Tak teď už to snad definitivně jede.
Omlouvám se za zmatky, snad už to teď bude radostnější…

1 Like

Už to funguje. Moc děkuji :slight_smile:

1 Like