Dobrý den jsem nový uživatel v databázi EVITAX a zkouším importovat ISDOC DOKLADY
- Je možno po importu i automatizovat zúčtování záloh
- Můžete otestovat správnost formátu tohoto dokladu v příloze ?
Děkuji Michal Faust
Dobrý den jsem nový uživatel v databázi EVITAX a zkouším importovat ISDOC DOKLADY
Děkuji Michal Faust
Přílohy mne to nepustilo jako nového přidat může zaslat emailem ?
Import záloh určitě obsahuje nějaké nedostatky. Pokud máte nějaké takové ISDOC soubory, tak se na to podívám.
Zvednul jsem Vám práva, kdyby to pořád nešlo, tak mi to prosím pošlete mailem na podpora@shipard.cz.
Přidat nejdou stále, ale takový doklad je již připraven v databázi Evitax (k řešení) s předmětem
Faktura_210100007 - k otestování pro pan Šebík
Původně tam byl jen jen PDF-A/3, když ho Shipard nepoznal, přidal jsem ještě ISDOC soubor mimo strukturu PDF, ale problém trvá, takže to vypadá na potíž v samotném ISDOCu. Když se překoná, třeba pak zafunguje přímo i identifikace v rámci PDF-A/3.
Toto konkrétní PDF má tu ISDOC přílohu nějak jinak / podivně.
Je to opravené, takže ISDOC se už z takovýchto souborů automaticky rozbalí a není ho potřeba přidávat ručně.
Díky za vyřešení problému. Je to pokus vytvořený v Pohodě. Mohl by jste mi popsat tu podivnost? Na co jste v tomto “zvyklý” v Shipardu? Já se přiznám, že ten pokus měl jiný motiv. Prověřit chování při importu ISDOCu, ve kterém jsou obsaženy odečítané zálohy a myslím, že si jich Shipard nevšímá. Je to tak ?
Nejsem žádný velký expert na PDF, navíc ta specifikace je dost rozsáhlá a je tam několik verzí.
Takže používáme existující knihovny, které s tím pracují. Žádná z knihoven v tom PDF tu přílohu nedokázala najít - na druhou stranu třeba ve Firefoxu vidět byla.
Nakonec jsem našel nástroj, který to uměl rozbalit a implementoval jsem ho do Shipardu.
Myslím že došlo na straně Pohody k nějaké změně, jsem na 99% přesvědčený že ještě cca před měsícem ta jejich PDF s ISDOCem fungovala.
Ano, ty zálohy ještě nefungují, ale pracuje se na tom
Ten odpočet záloh už by to mělo importovat.
-
, nevím, jestli je to nějaká vlastnost Pohody, nebo jestli jste to tam jenom tak “ťuknul”.Zítra otestuji