Chybu mám opravenou - zjevně na to v nové verzi nikdo nikdy nekliknul.
Původní myšlenka byla, že když si pracovní datum nastavím, tak při přidání dokladu se mi nastaví datum vystavení na to pracovní datum a ne na dnešek. To zatím nefunguje, ale zprovoznit to je otázka změny jednoho řádku kódu. Zatím k tomu nebyla odvaha
Jestli to k něčemu je nevím. Ale nejsi první, kdo si stěžuje, že to “obyčejné” uživatele mate.
Takže to buď odstranit, nebo dát někam nastavení “Používat pracovní datum”. Ale to by muselo být nastavení na uživateli, na což zatím není žádný aparát.
Nu je to potrbné ale mohlo by to být třeba na ikonu vedle datumu v dokladě kde bych dal zapamatuj třeba
Ted na přelomu roku jsou uklepnuti s datumem na dennim poradku i kdyz na to ostatni upozornuji stalo se to 2 x i mne coz vizualne zjistim hned po potvrzeni.
Hlavne když stejne datum davam u hotovostni operace to uz radeji zadam jedno datum a to kopirovanim zkopiruji 3x i kdy by to mohlo podle zpusobi platby vyplnit samo.
To nastavení zkousim pozadat docela dlouho mozna od zacatku shipardu
Samozřejmě, že jsou i důležitější témata, jako saldokonto časového rozlišení na řádku dokladu
Opakované zadávání kurzu v dokladech počátečních stavů saldokonta v cizí měně
Nutnost zadávat stejné datum 4 x u hotovostních operací,
tedy věci, které navrhuji snad od počátku shipardu někdy i Economy. Určitě se tedy poperu i s tím, že takové pracovní datum nebude nikdy automatizováno
Nu dnes se mi to zase připomenulo, když jsem importovat v GREENWAY loňskou fakturu z ISDOC, ale chybně jsem nezkontroloval Účetní datum a potvrdil po importu samozřejmě blbě do letošního roku.
Mělo by to dvě řešení:
Dělat vše včas ale toto byla dohledaná a z MRP zaslaná faktura i s ISDOC (jde to u nich ale divně)
Dávat pozor a vždy zkontrolovat po importu účetní datum než potvrdím
Naplňovat datum účetní po importu DUZP / pokud je ještě otevřeno ale pokud ne tak nejstarší otevřené datum, i když účetní i v tomto případě bude 100% minulý rok