Rozeslání dopisu dodavatelům k ISDOC?

Je velmi složité nadefinovat mail na upozorněních dodavatelů, jak správně zasílat faktury do SHIPARDU?

Jako vyběr Osob skupinou nebo štítkem a hromadný email s pokyny

Existují hromadné e-maily.

Jde odesílat skupině osob. Štítky osob to neumí, ale to by asi šlo jednoduše / rychle dodělat.

Ty výběrové roletky jsou dynamické a v různých zákaznických modulech jsou další varianty výběru.
Takže pokud budou nějaké nápady co tam dál přidat, dá se to řešit.

1 Like

Zkouším, přečetl jsem si návod:

• Ty štítky by byly užitečné, bylo by možno rozeslat jen na konkrétní nové osoby, které něco nesplňují a ten štítek to trochu lépe splňuje než skupina;

• Formát je asi jen prostý text, tedy ne TeXy respektivě jsem nezkoušel HTML ?

• Bylo by to tedy teoreticky možné odeslat i z Faktur příjatých, když toho lumpa mám před očima i Individuálně?

• Bylo by možno na Osobě vidět na záložce tu odeslanou poštu?

Pokud by bylo možno odeslat i té konkrétní osobě, když zpracovávám její došlou poštu nebo fakturu bylo by to skvělé. Velmi často to řeším právě v tom okamžiku, kdy mám vše po ruce.

Ještě by nebylo v rámci drobností mít možnost editovat Osobu přímo z dialogu Zprávy,
Snímek obrazovky 2023-03-18 v 11.23.37

Na ní si většinou pomocí štítků, zadávám údaje jako:

Snímek obrazovky 2023-03-18 v 11.26.57

• Kontakty na konkrétní osobu nebo firmu

• Štítky jako ISDOC OK, QR FAKTURA, QR PLATBA, Poslat Pokyny, které se po splnění snadněji zruším když byla sjednána náprava :slight_smile:

This topic was automatically closed after 30 days. New replies are no longer allowed.