Je velmi složité nadefinovat mail na upozorněních dodavatelů, jak správně zasílat faktury do SHIPARDU?
Jako vyběr Osob skupinou nebo štítkem a hromadný email s pokyny
Je velmi složité nadefinovat mail na upozorněních dodavatelů, jak správně zasílat faktury do SHIPARDU?
Jako vyběr Osob skupinou nebo štítkem a hromadný email s pokyny
Existují hromadné e-maily.
Jde odesílat skupině osob. Štítky osob to neumí, ale to by asi šlo jednoduše / rychle dodělat.
Ty výběrové roletky jsou dynamické a v různých zákaznických modulech jsou další varianty výběru.
Takže pokud budou nějaké nápady co tam dál přidat, dá se to řešit.
Zkouším, přečetl jsem si návod:
Ty štítky by byly užitečné, bylo by možno rozeslat jen na konkrétní nové osoby, které něco nesplňují a ten štítek to trochu lépe splňuje než skupina;
Formát je asi jen prostý text, tedy ne TeXy respektivě jsem nezkoušel HTML ?
Bylo by to tedy teoreticky možné odeslat i z Faktur příjatých, když toho lumpa mám před očima i Individuálně?
Bylo by možno na Osobě vidět na záložce tu odeslanou poštu?
Pokud by bylo možno odeslat i té konkrétní osobě, když zpracovávám její došlou poštu nebo fakturu bylo by to skvělé. Velmi často to řeším právě v tom okamžiku, kdy mám vše po ruce.
Ještě by nebylo v rámci drobností mít možnost editovat Osobu přímo z dialogu Zprávy,
Na ní si většinou pomocí štítků, zadávám údaje jako:
Kontakty na konkrétní osobu nebo firmu
Štítky jako ISDOC OK, QR FAKTURA, QR PLATBA, Poslat Pokyny, které se po splnění snadněji zruším když byla sjednána náprava
This topic was automatically closed after 30 days. New replies are no longer allowed.