Podařilo se mi přesvědčit po letech, že i Tonda Martynek mi bude posílat faktury do sekce Doklady v databázi online. Telefonicky jsem se nedávno bavily, že by již nic nebránilo rozšířit strukturu zprávy pro ruční odsouhlasení o:
- zakázky (ideálně více)
- Středisko
- Částky nebo aspoň částku CELKEM na faktuře
- Objednávku (smlouvu)
Zatím si to píšu ručně do poznámky nebo předmětu aby se to podle toho dalo vyhledávat
Ještě jeden související podproblém s přípravou faktur ve workflow, ze zprávy není možno editovat zúčastněné osoby, hlavně nově přidaného dodavatele. vtdy si ho musím na jiné záložce vyhledat a doplňovat třeba emaily a další náležitosti.
Už jsem to tu určitě vícekrát psal ale nemůžu to dohledat
Pokud by bylo možno i rychle za příplatek ve zprávě s fakturou ale asi i obecně. zobrazit na řádku i detailu tu zakázku, která je vyplněna
Ahoj Nejsem doufám zase v nějaké klatbě ?
mohl by jsi tomu dát Davide nějakou prioritu, případně cenu ať se k tomu nevracíme zase za rok
Děkuji Karel
- Nebylo by špatné, aby měla zakázka středisko, které by se se zakázkou přenášelo přes došlou poštu až do dokladu
- Pokud se bude v blízké době doplňovat struktura zprávy Příjatá faktura (ne jen)
Doplnil bych ještě to co potřebujeme aby klient doplňoval do dokladu:
- Způsob úhrady, pokud kartou výběr ze seznamu karet (který by byl také užitečný - strukturu bych navrhl)
- U Hotovosti datum nákupu a pokladnu, nebo osobu našeho pracovníka, který vyúčtovává